Фолк певицата Галена разказа детайлно как преминава през ковид-19 заедно

...
Фолк певицата Галена разказа детайлно как преминава през ковид-19 заедно
Коментари Харесай

Галена: Всеки ден е различен с Covid-19

Фолк певицата Галена описа детайлно по какъв начин минава през ковид-19 дружно със сина си Александър и нейната племеница, която също се оказа измежду инфектираните във семейството й. "Чувстваме се добре сега, само че всеки ден е друг ", заключи изпълнителката в изявление.

Най-тежкият интервал бил първоначално, когато се показало адско главоболие. "Първоначално го отдавах на магнитните бурии, за които бяха съобщили. Така ме болеше главата, че не можех да стана от леглото и ми се постановяваше да звъня на огромния ми наследник, с цел да ми донесе хапче за главоболие. Това беше първият противен ден ", описа Галена, като посочи, че постоянно има подобен дискомфорт и заради тази причина не си помислила първо за ковид.

"До края на деня ми се увеличи температурата на 38 и 3 4 и е обикновено да си помисля, че съм инфектирана, тъй като започнах работа, имах повече контакти с хората... Шестото ми възприятие ме накара незабавно да си направя тест. Първият беше негативен, отидох и при доцент в София, който ме уверяваше, че нямам ковид, тъй като признаците са други. Но това мое шесто възприятие непрестана да работи и желаех просто да се уверя, че нямам ковид и не заплашвам да заразя други хора по редицата. Вторият тест го направих в София и удостовери моите подозрения ", показа още фолк дивата.

Основният проблем при нея се оказал болките в очните ябълки. "Не можех да си въртя очите. Все едно имах конюнктивит. Ужасна болежка, популярност богу, че към този момент я няма ", сподели още певицата, която обаче заобикаля спорта. "След тази карантина, всички имаме потребност от спорт. Но това е едно от предписанията на лекарите - болните да не спортуваме, с цел да не се уголемяват белите дробове ", добави тя.

Галена ще е под карантина до 18 юли, само че тя е отказала всички поети задължения до края на месеца. "Страхувам се за моите близки, за всички хора. Но живота би трябвало да продължи и би трябвало да свикнем да живеем с този вирус. Важен е човешкият фактор, който е просто да се пазим. Животът не би трябвало да спре, както спря за два-три месеца, тъй като се отразява на душeвността ", сподели още пайнерката.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР