Фолк певицата Емилия съвсем скоро може да се настани в

...
Фолк певицата Емилия съвсем скоро може да се настани в
Коментари Харесай

Емилия се настанява в швейцарския палат на Младен Мутафчийски! Жорж Башур преговаря с любовницата на покойния оръжеен бос

Фолк певицата Емилия напълно скоро може да се настани в помпозния швейцарски дворец на починалия оръжеен търговец Младен Мутафчийски на брега на Женевското езеро, разбра HotArena.

Съпругът на чалга звездата – предприемачът със сирийска жила Жорж Башур, води дейни договаряния с дамата до Мутафчийски Бойка Стоянова за покупката на влиятелния парцел.

Неотдавна Башур и Емилия са пътували до Женева, с цел да създадат оглед на къщата, разкриват отдадени. Фолкзвездата е останала очарована от парцела и към този момент гради проекти за ремонт по собствен усет. Цената, която ще заплати възлюбеният й, е конфиденциална, само че имотни брокери настояват, че договорката ще е за милиони евро.

Имот на брега на Женевското езеро не може да се откри за по-малко от 5 милиона евро. Преди няколко години банковият аферист Цветан Василев брои 22 милиона швейцарски франка за сходна къща, в която живееше брачната половинка му Антоанета “, разяснява брокер на първокласни парцели, писа „ Уикенд “.

Оръжейният и туристически необут Младен Мутафчийски издъхна ненадейно през ноември 2013 година след малко боледуване и остави завещание от близо 500 милиона лв., за което породи спор сред законната му брачна половинка Ели Гюлева и дамата, с която баровецът прекара последните 20 години от живота си – Бойка Стоянова.

Макар Мутафчийски да бе оставил завереното си пред нотариус наследство в Цюрих, съгласно което съвсем всичко отиваше в ръцете на любовницата му, законната му брачна половинка заведе серия от правосъдни каузи. Тя обаче също издъхна през есента на 2017 година, откакто не може да се пребори с онкологично заболяване. След кончината й част от присъденото й завещание отиде при сестрата на Младен Мутафчийски. Швейцарските парцели на оръжейния необут – два жилището в Цюрих и къща в Женева, останаха благосъстоятелност на Бойка Стоянова. Тя ръководи парцелите посредством офшорна компания.

Според близки до Бойка тя оповестила за обмен къщата на брега на Женевското езеро още преди година поради големите налози и скъпата поддръжка на парцела. Къщата била харесана от столична банкерка, която от години пазари влиятелни парцели в Европа, само че до договорка не се стигнало, защото научила, че над парцела тегнело проклинание.

Башур пък възнамерявал да я облагороди и след някоя друга година да я продаде на повишена цена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР