Фолк певицата Емилия съобщи една новина, но издаде друга. Докато

...
Фолк певицата Емилия съобщи една новина, но издаде друга. Докато
Коментари Харесай

Емилия показа корем

Фолк певицата Емилия заяви една вест, само че издаде друга. Докато се хвали за триумфите на новия си план, изпълнителката в действителност разкри със снимков материал, че чака дете. Към поста си в Инстаграм, тя разгласява две фотоси от присъединяване, като на втората ясно се виждаше издайническото коремче.

Наскоро към пайнерката се заприказва, че прекъсва музикалната си кариера, като за тази й стъпка се предполагаше, че е обвързвана с нейната бременност. На фрагмента от нейно присъединяване, Емилия е с червен панталон с висока талия, а коремчето изпъква още повече, с цел да ни подскаже, че тя ще подари с рожба своя обичан Башур.



"Много съм щастлива от резултатите, които демонстрира “Турбуленция”, oт цялото внимание,вашата обич и угриженост,но имах потребност да забавя темпото.Предстоят все по-интересни планове за които нямам самообладание да ви споделя,но те изискват цялото ми внимание и време. Благодаря ви ", написа звездата. Очевидно русокоската ще работи и по време на бременността си. Така, че спекулациите, че се отдръпва от сцената са явни.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР