Фолк певицата Емилия отглежда не две, а три деца.Звездата на

...
Фолк певицата Емилия отглежда не две, а три деца.Звездата на
Коментари Харесай

Емилия първа приятелка с дъщерята на Башур - slava.bg

Фолк певицата Емилия отглежда не две, а три деца.

Звездата на лекия род се грижи както за своите биологични наследници, по този начин и за дъщерята на Жорж Башур - София. Тийнейджърката е от първия брак на предприемача с рускинята Екатерина, която е майка и на трагично починалия му наследник Феди. През 2018 момчето умря след тежка злополука на автомагистрала Тракия.

Допреди случая София живееше в чужбина с майка си. След нещастието обаче тя се върна в България и прекарва повече време с татко си и новото му семейство. Мнозина допускаха, че момичето не е в положителни връзки с Емилия и мъчно приема връзката й с Башур. Истината обаче е напълно друга. Всъщност Емилия и доведената й щерка се схващат толкоз добре, че са даже първи приятелки.

Малко преди Коледа фолк певицата си направи празнична фотосесия със сина си Иван и дребната си щерка като на фрагментите участва и тийнейджърката. От фотосите се вижда, че София се схваща както с фолк звездата, по този начин и с двете й деца от Коко Динев, с които живее. Тийнейджърката е участвала и на фотосесията за календара на Емилия. За нея е имало особено квалифициран тоалет, както и коафьор и гримьор, защото е театралничила за няколко фрагмента.

На някои от тях участва и Мира, дъщерята на Емилия и Коко Динев. Съвсем разумно, най-щастлив от топлите връзки е мъжът на Емилия Жорж Башур. Преди нещастието с Феди щерка му и певицата се познавали, само че не били толкоз близки. Ужасният случай ги сплотил. Самата Емилия положила големи старания да успокои момичето в сложния момчент и да се опита по някакъв метод да понижи болката от случилото се. За да разсейва неприятните мисли, Емилия почнала да води София със себе си на разнообразни задължения.

Бившата жена на Башур нямала нищо срещу това. Жорж Башур пък е съумял да завоюва сърцата на децата на Емилия Иван и Мира, разбра Галерия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР