Фолк певицата Емилия, която неведнъж е споделяла, че е много

...
Фолк певицата Емилия, която неведнъж е споделяла, че е много
Коментари Харесай

Емилия понесе още една голяма загуба

Фолк певицата Емилия, която нееднократно е споделяла, че е доста сензитивна, изрази голямата си горест от новината, че си е отишъл обичаният ѝ преподавател по музика Димитър Колев.

Преди години точно музикантът дава подтик на кариерата на гласовитата русокоска. Той открива гения ѝ и ѝ оказва помощ да го развие. Днес Емилия дължи обстоятелството, че е една от най-големите поп фолк звезди у нас точно на него. Това написа и самата тя в обява в обществените мрежи.

" Един прелестен човек, огромен музикант и безподобен възпитател ни напусна.Димитър Колев - преподавател, на който дължа доста от това, което съм сега.
Един човек, който ми даде толкоз доста. Даде ми основата, която до ден сегашен ми е нужна и се гордея, че тъкмо той ми беше първия преподавател по музика.
" Поклон пред светлата ти памет, учителю! Оставам с огромно почитание към вас и благодаря!!! Съболезнования на всички близки "

Почитателите на Емилия също показаха своите съболезнования в мненията под фотографията на музиканта, направил толкоз доста за обичаната им звезда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР