Фолк певицата Емилия е на път да се превърне в

...
Фолк певицата Емилия е на път да се превърне в
Коментари Харесай

Емилия пилее парите на Жорж Башур за ултра скъпи клипове

Фолк певицата Емилия е на път да се трансформира в същинска конкуренция на Галена, която е изпълнителката с най-високобюджетните клипове в лекия род.

Досега Емилия залагаше най-вече на текст и музика и не влагаше крупни суми за видеата към песните си. Откакто е женена за милионера Жорж Башур, ситуацията се промени.

Преди дни тя пусна ново парче, което стана незабавно едно от най-гледаните и коментираните. На пръв взор клипът не е нищо изключително, само че няколко детайла издават цената му, написа Галерия.

За снимането на видеото фолк дивата е наела не един, а двама фризьори, както и двама гримьори. Средно услугите на специалистите по макиажа излизат по 300-400 лева на клип, а в тази ситуация цената е двойна.

Във видеото се включва професионален модел, който работи и в чужбина. Този разкош също е излязъл солено на Емилия. Повечето й колежки наемат статисти, непрофесионални артисти или даже свои почитатели, с цел да им излиза по-евтино.

Емилия също така е заела прочут балет, както и двама професионални латино танцьори. Солидно перо в клипа фолк певицата е заделила за външния си тип. Тя застава пред камерите с тоалет, отрупан с големи бижута, както и с маска за лице, напълно направена от камъни.

На врата й свети голяма огърлица, а на ушите й – впечатляващи обеци. За облеклата на танцьорите също не са пестени пари.

Сметките демонстрират, че харчовете около цялото видео са не по-малко от 10 бона. Смята се, че 4-5 000 лв. е естествената цена за клип. Самата Еми до неотдавна също се ограничаваше в пръскането на луди пари за видеа.

Откакто е с Жорж Башур певицата въобще не бори хилядарките. Избраникът й в действителност е богат човек, който я обича много и не пести никакви средства, с цел да я прави щастлива.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР