Фолк певицата Джорджия също направи подобна равносметка и написа разтърсваща

...
Фолк певицата Джорджия също направи подобна равносметка и написа разтърсваща
Коментари Харесай

Родна фолк звезда с разтърсваща изповед

Фолк певицата Джорджия също направи сходна равносметка и написа разтърсваща изповед към щерка си. Тя поздравява момиченцето за рождения му ден и му дава някои препоръки за бъдещето.

Ето какво написа Джорджия в посланието си до детето:

" Колко бързо лети времето... Сякаш беше през вчерашния ден, когато се появи на бял свят. Спомням си момента, когато те погледнах за първи път, в случай че знаеш единствено по какъв начин се разтуптя сърцето ми.. Държах те в ръцете си, а ти беше толкоз дребна, нежна и съвършена. Спомням си по какъв начин растеше всеки минал ден, първите ти думички, първите ти стъпки, първият образователен ден, написа блиц. Да, времето лети бързо, само че за мен постоянно ще си останеш моята дребна щерка! Ще видиш, че светът е един маскарад и доста хора към теб ще сменят маските си.

Ти не бъди като тях! Вярвай в себе си, дребната ми! Никога не се отхвърляй от фантазиите и задачите си. Винаги ти го споделям и го запомни: Няма невъзможни неща! И най-после, само че не на последно място ще ти кажа за любовта. Тя съществува, има я на всички места към нас. Намери я, прегърни я и не я изпускай, пази я! Няма по- хубаво нещо на света от това да си обичан и да обичаш. Да, преди да я откриеш ще те разочароват, нараняват и разплакват доста пъти.

Поплачи си, не повече от 3 дни, толкоз се страда за мъж, повече не заслужава, щом те е разплакал, значи не е твоя човек! Защото твоят мъж би трябвало да те кара да летиш, да се усмихваш без причина. Да те разтреперва и стопля единствено с взор.. Той ще се появи дъще някой ден, бъди търпелива, чакай го. Може да минат години, доста нещастни любови, само че това е животът. Иска да опиташ от всичко, да видиш всичко и да се научиш да различаваш същинското от подправеното... И тогава дребна моя, влюби се бясно, неуместно до болежка! Но влюби се в този, който не с думи, а с дейности ти приказва, не с очи ти приказва, а със сърцето! Любовта е прелестна. Тя е наслада, болежка, компромис, всеотдайност, само че си коства! "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР