Фолк певицата Дебора, която скандализира всички с поведението си в

...
Фолк певицата Дебора, която скандализира всички с поведението си в
Коментари Харесай

Дебора в каталог на сводник №1

Фолк певицата Дебора, която скандализира всички с държанието си в „ Биг Брадър “, се оказа с много подозрително минало. Устата хала била в прословутия азбучник на прославен сутеньор.

Това най-малко настояват източници от ъндърграунда, имали достъп до цифровия снимков лист на „ краля на проститутките “, написа „ Галерия “. Те се кълнат, че измежду 50-те компаньонки на сутеньора била и Дебора, дружно с още няколко нейни колежки от сектора.

Пак в подземните среди се приказва, че скандалното държание на певицата в Къщата на „ Биг Брадър “ напълно не е изненада. На свои участия Мис „ Северозападна България “ постоянно прекалявала с „ огнената вода “ и от стеснителна, бързо ставала фриволна пеперудка.

Заедно с фолк артиста Константин, който също взе участие в риалити шоуто, са близки другари, настояват осведомени.

„ Коцето нееднократно я е запознавал с разнообразни мъже, с които се усамотява по ВИП сепаретата. Сигурно да си приказват за преселението на индианците “, разясняват иронично в чалга сектора. Дебора постоянно била засичана и в компанията на известния сутеньор – евентуално още веднъж с цел да разискват миграционните процеси…

Източник: hotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР