Фолк певицата Ашли предизвика истински бунт с последната си песен

...
Фолк певицата Ашли предизвика истински бунт с последната си песен
Коментари Харесай

Ашли Проговори За Чалгализирането На Слончето Раму

Фолк певицата Ашли провокира същински протест с последната си ария „Слончето Раму“. Тя е българска версия на музиката от индийското филмче „Слонът, моят приятел“ и събра против себе си много отрицателни отзиви.

„Тази ария я чух и започнахме с музиканти да я вършим като наша версия. Искам да подчертая, че има разлика сред чалга и поп фолк! Чалгата значи муден кючек, доста по-различно е от фолка. Иначе парчето за нас е един опит. Хората са се изморили от тежките тематики, за които се пеят. Ние пуснахме напълно леко, закачливо и единствено за развлечение парче. Оказа се, че тази ария стана шлагер и на всяко присъединяване я пее по няколко пъти“, споделя певицата в изявление за Secret.bg и „Famous VOX“.

В песента се пее, че „тръгва влакът от София до Индия“. Ашли е безапелационна, че в случай че има трен от българската столица до Индия, то сигурно би се качила. Признава, че обожава да пътува с трен, да се любува на гледката, четейки книга, макар че не го е правила от години. Оправдава се с неналичието на време.

В изявлението Ашли акцентира, че не е чалга певица, тъй като нямала нито един кючек. Тя разкрива още, чe точно около музиката е изгубила доста свои другари, освен това още с представянето на първите си песни. „Имаше доста тежки неща и събития, които ме накараха да се осъзная и да схвана кои са хората, на които мога да разчитам“, споделя изпълнителката.

Освен с певческата си кариера, Ашли се занимава интензивно и с новооткритата си школа за пеене, в която към този момент са записани десетки деца. Какво още споделя тя, вижте във видеото:

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР