Фолк певицата Ариа се оказа най-големият провал в историята на

...
Фолк певицата Ариа се оказа най-големият провал в историята на
Коментари Харесай

Ариа - най-големият провал на „Пайнер“! Стигна дъното с фалшиво пеене

Фолк певицата Ариа се оказа най-големият неуспех в историята на „ Пайнер “. Липсата на гласови данни на изпълнителката от ден на ден стартира да прозира от дуетните й части и все по-малко нейни колежки се съгласяват да вършат колаборации с нея.

Ариа започва кариерата си в музикалната компания с огромно самочувствие и упоритости. Дори ударният й пиар обаче не можа да замаже подправеното и пеене и неналичието на опит.

Неслучайно при започване на годината по случай 30-годишнината на „ Пайнер “ певицата бе обществено унижена от своята колежка Теди Александрова. Тогава Ариа си разреши волна стратегия и извърши няколко свои песни онлайн, а Теди не устоя, взе й микрофона й я посече: „ Не стига, че не можеш да пееш, а цяла вечер единствено теб ще слушаме “.

Половин година по-късно Александрова ще се окаже права. Бившата плеймейтка пее отвратително подправено и в случай че не бе модерната техника, която да замаже пропуските в гласа й, Ариа нямаше да има и едно записано парче, разясняват нейни колежки.

Не е належащо да имаш музикален усет, с цел да доловиш даже в обработените песни на певицата, че се затруднява във високите тонове и издиша. Затова и 90% от частите й са в дует с някого, който да прикрива музикалната й осакатеност.

Дори новият план, който приготвя, още веднъж е в дует – с хип-хоп звездата Диона. Самата Ариа е наясно с невъзможностите си и очевидно няма самочувствие на добър реализатор. Тя главно разчита на непознатия гений, върху който да се опре.

Всъщност неуверената кариера на някогашната плеймейтка започва едвам предходната година. По думите й постоянно е желала да се занимава с пеене, само че някогашният й – строителният бизнесмен Динко Динев, не й разрешавал да се развива.

Сега обаче ясно се вижда, че виновността е напълно на Мария Цветкова, както е същинското й име. Тя просто не става за певица, разясняват в поп фолка.

Нещо повече – в светските среди тя продължава да е по-известна като някогашната на Динев и експлеймейтка, в сравнение с като певица.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР