Фолк певицата Анелия се е изкушила да легне под скалпела

...
Фолк певицата Анелия се е изкушила да легне под скалпела
Коментари Харесай

И Анелия клъцна носа

Фолк певицата Анелия се е изкушила да легне под скалпела за първи път в живота си. И в случай че до преди можеше да се похвали като една от дребното в сектора, които не са се подлагали на пластични интервенции, то това към този момент не може да бъде по този начин. Бдителни фенове на заралийката са безапелационни, че има много сериозна смяна в носа на любимката им като сравнят със остарели нейни фотоси.

Твърде евентуално е някогашната на Коко Динев да се е подложила на ринопластика, след която наподобява радикално друго. Феновете й я поздравиха за новата визия, само че за нейно благополучие не я нападнаха с неодобрителни мнения, както се случи с колежката й Преслава преди време. Добричлийката обаче беше прекалила и по този начин изтъни носа оттатък границите на естетиката, а и стана копие на Галена.

View this post on Instagram
A post shared by Anelia Georgieva (@anelia_official) on Jul 20, 2020 at 2:52am PDT

Анелия е направила ринопластиката премерено и с усет, считат в средите. Появиха се обаче догатки, че е допустимо и фотошопа да е играл допълнително и това да е резултат от филтри и "вталявания " по другите елементи от тялото.



Анелия е взела доста от чертите на майка си Светла. Снимката е от последния рожден ден на певицата, когато към момента не се забелязваше интервенция на пластична хирургия.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР