Фолк певицата Анелия има тайна връзка с женен мъж, баща

...
Фолк певицата Анелия има тайна връзка с женен мъж, баща
Коментари Харесай

Анелия Развежда Баща На Две Деца?

Фолк певицата Анелия има загадка връзка с женен мъж, татко на две деца. Тя спала с него повече от две години и мощно се надява да го разведе със законната му половинка.

Мъжът, по кого Анелия е полудяла, бил мастит софийски предприемач. Певицата била влюбена в него като ученичка и лудо го ревнувала от съвсем всички свои колежки. Откакто са дружно, се била изпокарала с тях, тъй като считала, че желаят да й го лишават.

Истината обаче била, че той свалял наред всички по-известни фолк певици, постоянно пред очите й, настояват осведомени. В същото време изпълнителката на „Генерал“ му играела по свирката и към този момент две години се унижавала да прави секс с него на повикване и по кръчмите, когато жена му я няма. Все се надявала, че един ден ще се разведе поради нея.

Унижението, което Анелия търпяла, обаче не било гратис. В подмяна на това нейният ухажор наливал пари в вложенията в недвижими парцели, към които изпълнителката от години има изявена пристрастеност, написа „Уикенд“. Именно той й оказал помощ да приключи къщата в софийския квартал „Драгалевци“, където тя неотдавна се нанесе.

Преди дни отново се заприказва, че звездата от Стара Загора отново се кани дас трои, този път в Горубляне. Всички се запитаха от кое място взима пари за такива планове, откакто на своите 35 години има няколко жилището и магазини.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР