Фолк певицата Андреа завря в миша дупка водещата Мира Добрева,

...
Фолк певицата Андреа завря в миша дупка водещата Мира Добрева,
Коментари Харесай

Андреа разкова Мира Добрева: Видях как плачеше от обидите на Кулагин, но ти самата си...

Фолк певицата Андреа завря в миша дупка водещата Мира Добрева, поради отношението й към Ваня Костова в последните дни, написа " Пик ". Журналистката от Българска национална телевизия набеди певицата във вещерство

``
реклама

" Мира, видях по какъв начин плачеше след епитетите на Кулагин, само че това не ти попречи да лепнеш грозни прилагателни към 60-годишна жена и да я накараш да плаче по същия метод. Е, хората сме от време на време идентични, даже не се усещаме. И живеем в личната си проекция за протичащото се към нас, която явно е дело на фантазиите ни! ", изригна по адрес на водещата Андреа.

Блондинката бе запитана от собствен почитател на стори в " Инстаграм " дали влиза в " Биг Брадър Ол Старс ", въпреки че до момента не е взела участие в риалити планове.

Андреа отговори негативно на въпроса, само че се възползва от опцията да изрази мнението си по отношение на протичащото се в Къщата. 

" Как може да нямате отношение към една жена, постигнала толкоз доста. Самия факт, че не почитате възрастта й, демонстрира самото ви образование. Благодаря ти, Господи, че имам родители, които са ме научили по какъв начин би трябвало да се отнасям към безусловно всички хора ", добави по тематиката Андреа.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР