Фолк певицата Андреа за пореден път жегна бившия си любим

...
Фолк певицата Андреа за пореден път жегна бившия си любим
Коментари Харесай

Андреа за пореден път жегна бившия си

Фолк певицата Андреа за следващ път жегна някогашния си обичан Кубрат Пулев. Тя стори в „ Инстаграм “, където отговаряше на въпросите на свои почитатели.

Едрогърдата русокоска единствено намекваше, че става дума за Кобрата, само че не загатваше името му. На въпросите по отношение на изневерите обаче за всички е ясно, че става дума точно за боксьора.

Наскоро певицата разкри, че Пулев е имал държанка, до момента в който двамата са били двойка, и даже й е купувал недвижими парцели.

„ Хората изневеряват, когато имат неверна визия за това кое е правилно и кое е неверно. Изневярата става и когато човек не има вяра в себе си, не е убеден. Тогава основава неверна визия за себе си “, написа русокоската.

Андреа с новo разкритиe за Кобрата

Освен това Андреа призна, че сега няма мъж до себе си.

Попитана дали съжалява за нещо, тя отговори, че през последните години е разрешила на някои хора да се бъркат в кариерата й, само че това няма повече да се случи.

„ Много е грозно да приказваш за национализъм, за свободен дух, за обединяване на хората, а в това време самият ти да знаеш, че в огледалото не виждаш същинската си същина “, добавя Андреа по адрес на Кобрата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР