Фолк певицата Андреа май е минала на ударна диета след

...
Фолк певицата Андреа май е минала на ударна диета след
Коментари Харесай

Андреа мина на диета след резила със снимките от плажа

Фолк певицата Андреа май е предходна на ударна диета откакто „ Уикенд ” разгласява шокиращи нейни необработени фотоси, които демонстрират излишеството килограми, насъбрани по в миналото стройната ѝ снага .

Репортер на вестника засече преди дни звездата без нито един шлагер да разхожда кученцето си на столичния бул. „ Дондуков ”. Чалгаджийката изглеждаше относително вталена, въпреки и с много издут и отпуснат стомах, който напираше да изскочи през блузата.

Промяната във фигурата ѝ въпреки всичко е към положително – Андреа явно е съумяла да смъкна най-малко 3-4 кг от едрата си сумо-осанка. Въпреки това би трябвало да се означи, че към момента не е достигнала форми, които разрешават да се носи минижуп, без това да провокира в случай че не насмешки, то внимателно покачване на вежди. Макар да е леко поотслабнала, Андреа би трябвало да избира облекла, които са най-малко една педя по-дълги спрямо поличката, която е нахлузила.

През цялото време, до момента в който разхождаше домашния си любим, певицата разговаряше по телефона. Блондинката изглеждаше загрижена за нещо, само че по този начин и не стана ясно тъкмо защо. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР