Фолк певицата Андреа изплаши феновете си, като на едно от

...
Фолк певицата Андреа изплаши феновете си, като на едно от
Коментари Харесай

Андреа си рязала вените заради Кобрата?

Фолк певицата Андреа изплаши почитателите си, като на едно от последните си участия се появи с лепенка тъкмо върху вените на лявата си ръка. Присъстващите в заведението се запитаха дали русокоската не е правила опит за самоубийство, като си е прерязала вените, или просто марлята крие следите от абокат и тя е била на системи в болница. Заабелязахме, че изпълнителката е с много огромна превръзка на лявата си ръка.

В светските среди клюкарят, че повода за рязането на вените е Кубрат Пулев, който певицата към момента не може да прежали, написа " Уикенд ". Макар че минаха няколко години от раздялата на двойката, фолкаджийката към момента бленува за някогашния си.



„ Ако си е рязала вените, то е само поради Кобрата. Няма друга причина. Андреа още страда за него и като нищо е решила да притегли вниманието му, само че надали е желала да почине ” – разясниха осведомени пред „ Уикенд ”. Според източниците ни перхидролената певица лъже, че има нов мъж, за какво цигуларят Виктор не си пада изключително по хора от противоположния пол. Двамата просто си били взаимно преференциални – той я употребявал, с цел да стане прочут, а тя – с цел да не е в ролята на жертва.

Припомняме, че Андреа пусна „ бомбата ”, че има гадже, единствено два дни откакто Кубрат призна, че има нова жена, с която живее като семейство и е благополучен. Певицата мигновено реши да се „ обвърже ” с цигуларя. Ако беше поизчакала малко обаче, щеше да хване повече религия, разясняват в сектора. Чисто и просто става дума за пиар, с който певицата е добре осведомена. Тя знае, че любовта, драмите и свадите продават и хоп! – реши да покаже на почитателите си един млад, надарен и чужд за необятната публика юноша. Реално Виктор и Андреа са единствено положителни другари, а не влюбена двойка.



„ Андреа и Виктор имат ясна спогодба, всичко е „ договорка ”. Той ще се показва като неин другар, ще театралничи на няколко фотоси, а за сметка на това тя пък ще му даде известност и ще го запознае с хора, които ще са потребни за бъдещето му като музикант ”, разкриват източниците, които се кълнат, че фолк дивата към момента тъгува за някогашния си избраник Кубрат.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР