Фолк певицата Алисия се опитва да гради имидж на перфектната

...
Фолк певицата Алисия се опитва да гради имидж на перфектната
Коментари Харесай

Алисия втрещи с глупотевини

Фолк певицата Алисия се пробва да гради имидж на съвършената майка, която възпитава детето си по най-хубавия метод, а образованието е най-важното.

Въпреки това тя блесна в изявлението си за "На кафе " с бисери от рода на "Моята майка не е жена на годината, а жена на века " и "Възпитали са ме да имам една вярна ценностна система ". Алисия даже влезе в режим на пояснение коя е дамата, която й и е скроила пуловера, който несъмнено е скаран с модата. Изпълнителката не пропусна да акцентира с какъв хъс се работи в стилния й бранд и това я възхищава.

"Моите родители са консервативни хора. Възпитали са ме да имам една вярна ценностна система. Благодаря им! Опитвам се да предам това и на моето дете ", изясни певицата, която има наследник от футболиста Валери Божинов. Валери-младши е захласнат от футбола, само че са се разбрали с майка му, че образованието е преди всичко, а по-късно спорта. "Онлайн учебното заведение върви, в този момент е в 7 клас, следващата година му предстоят матури, тъй че посещава частни уроци, с цел да е квалифициран ", добави тя.

През уикенда Алисия гостува и в утринното предаване на Нова телевизия - "Събуди се ", където описа безусловно същите неща. Явно плочата се върти до обратен тласък, а фолк звездата по този начин и не се научи да си формулирова вярно изреченията и смисъла им.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР