Фолк певецът Милко Калайджиев е банкрутирал, твърдят негови съжраждани от

...
Фолк певецът Милко Калайджиев е банкрутирал, твърдят негови съжраждани от
Коментари Харесай

Милко Калайджиев банкрутира

Фолк артистът Милко Калайджиев е фалирал, настояват негови съжраждани от Свиленград. Именно заради тази причина чешитът приел да взе участие в "Като две капки вода ", с цел да може да закърпи ситуацията. Също по този начин изявата му в риалити формата би помогнала да възроди известността си и да има повече участия от нормалното все още.

"Милко може да е разкрил куп звезди на попфолка, само че неговата музикална кариера куца хубавичко. Затова пое този ангажимент, с цел да се разшуми към него и да има повече задължения за бъдеще ", разясняват пред HotNews осведомени. Музикантът изнемогвал финансово, само че давал всичко, с цел да могат синовете му да учат в чужбина. Така се получило обаче, че записал единия да учи в София - архитектура, а другия в Плевен за доктор.



Калайджиев бързо се трансформира в любим освен на публиката, само че и на журито в "Капките ". Въпреки, че не получава високи оценки, те му се радват откровено и го хвалят непрестанно. Дори и огромната уста Фънки се държи обичайно с мустака на попфолка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР