Фолк певецът Крум натри носа на колежката си Андреа. Преди

...
Фолк певецът Крум натри носа на колежката си Андреа. Преди
Коментари Харесай

Само В Secret.bg! Крум Отмъсти По Жесток Начин На Андреа

Фолк артистът Крум натри носа на колежката си Андреа. Преди седмица той промотира новия си план „Барабана“. Песента беше оповестена като дует сред него и Сузанита. Истината обаче е напълно друга, научи извънредно Secret.bg.

Оказва се, че през по-голямата част на видеото Сузи Мурад единствено си отваря устата, а Андреа пее. Накрая парчето е допълнено с няколко рими, които изговаря малолетната изпълнителка.

Това бил нечовечен сюжети, с който Крум желал да си го върне тъпкано на Андреа. Преди година двамата промотираха парчето „Твойта кожа“, само че тогава половинката на Кубрат Пулев забрани да администраторите на профилите й да я споделят. Крум остана слисан и се закани да си го върне.

Преди месец той се обадил на Андреа с предложение за нов дует. След малко мислене тя се съгласила и записала частта си. След като песента била подготвена Крум се обадил на майката на Сузанита и предложил щерка й да влезе в ролята на Андреа.

Дни по-късно клипът бил сниман, а някогашната звезда на „Пайнер“ останала втрещена, че се оказала прецакана по този метод.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР