Фолк певецът Константин се похвали с новата си кола марка

...
Фолк певецът Константин се похвали с новата си кола марка
Коментари Харесай

Коцето се изфука с кола за половин милион лева! Емануела му я иска на аванта

Фолк артистът Константин се похвали с новата си кола марка „ Макларън “, която е единственапо рода си у нас и е на цена близо 500 000 лв.. Коцето снима возилото в най-новия си клип. Самият той се похвали със фотография във фейсбукстраницата си и написа „ Много скоро “. Открай време Коцето е фен на високите скорости и за никого не е изненада, че се изръсил толкоз доста пари, написа „ Телеграф “.



Новият „ Макларън “ на Коцето е кабриолет, модел 570S „ Спайдър “. Той се задвижва от 3,8 литров мотор, който доближава мощ от 570 конски сили. Благодарение на тях се изстрелва до 100 км/ч за едвам 3,2 секунди, а оптималната й скорост е 328 км/ч.

Някои от феновете на артиста се издразниха, че той не стопира да парадира с финансовите си благоприятни условия и го попитаха дали е допустимо да изкарва толкоз пари единствено от участия.

В светските среди се мълви, че редица негови колежки били впечатлени от избора му и желали не просто да ги повози, а да им даде колата да се снимат в техни клипове.

Първа на опашката се наредила фолк певицата Емануела. Тя му споделила, че е влюбена в колата и желае да я снима в новия си клип. Коцето се съгласил, даже се самопоканил да се снима във видеото. Не е ясно какъв брой пари ще му заплати Емануела, само че по-всяка възможност ще е гратис, изключително в случай че и Коцето се снима в клипа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР