Фолк певецът Илиян празнува с репортерката на Папараци“ и Телеграф“

...
Фолк певецът Илиян празнува с репортерката на Папараци“ и Телеграф“
Коментари Харесай

Илиян празнува с репортерката на „Папараци“

Фолк артистът Илиян чества с репортерката на „ Папараци “ и „ Телеграф “ Елизабет Методиева, премията й за „ Най-секси публицист “ на 2017г.

Методиева почерпи другари в хитовата столична дискотека „ Payner Club ”, като измежду първите посетители бе фолк артистът Илиян, който е непосредствен другар на журналистката от години. Двамата постоянно са споделяли, че са като брат и сестра и се поддържат както в хубави моменти, като този, по този начин и в неприятните. Двамата даже споделиха фотоси от празненството, където са в компанията на топ шефа на нощна София- Жеко Соколов .

Малко след 2 часа, Илиян сграбчи и микрофона, защото имаше присъединяване в клуба. Аплодисментите към него не стопираха, а новият му дует с Алисия „ За последно “ се радваше на бурни аплодисменти и крясъци още “. След близо дву часов рецитал Илиян отнове се върна сепарето и щурата компания продължи да чества. Примера на Илиян, тази седмица ще последва колежката му Мария, която ще радостни студентите в Payner Club на 8-ми декември.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР