Фолк певецът Галин не пропусна звездната мода в дестинациите за

...
Фолк певецът Галин не пропусна звездната мода в дестинациите за
Коментари Харесай

Галин се разсъблече на Миконос

Фолк артистът Галин не пропусна звездната мода в дестинациите за почивки, а точно гръцкия остров Миконос. Именно от там мачото не стопира да разгласява в обществените мрежи фотоси, на които театралничи като сексуален модел.

Изпълнителят нажежи мрежата позирайки единствено по нищожни къси панталони, а от гледката последователки и почитатели напряко си гълтат граматиката. Макар и да не отбелязва с кого споделя скъпата си отмора, от профили на негови приятели излиза наяве, че е в мъжка компания.

Запознати разкриха пред HotNews, че бандата на Гальо е наела вила, вместо да избра хотелските условия на оборотния остров. "Явно желаят да си вършат каквото иската, без да ги видят други българи ", разясниха уединението им. Месец август е един от най-силните на Миконос, по тази причина и доста нашенци избират да се занесат до там в този миг. На Галин това му е пределно ясно и по тази причина е предпочел да избере занимания на затворени порти.

Гальо не за първи път щурмува Миконос. Тази дестинация е една от обичаните на пайнерът, който отскача до там съвсем всяко лято.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР