Фолк певецът Джордан е оттеглил жалбата срещу мъжа на колежката

...
Фолк певецът Джордан е оттеглил жалбата срещу мъжа на колежката
Коментари Харесай

Джордан отеглил жалбата срещу мъжа на Джина Стоева

Фолк артистът Джордан е отдръпнал жалбата против мъжа на колежката си Джина Стоева. Както HotNews ви разкри през вчерашния ден, обичаният на лекоатлетката, бушувал на детско празненство в края на предходната година. Пиянските му изцепки се случили на първия рожден ден на Борис - наследника на Деси Слава. Тогава възлюбеният на Джина - Григор, брутално налетял с кристална чаша, която потрошил в главата на Джордан. Окървавеният реализатор станал жертва на пиянските изцепки на Джинения мъж без да влиза в пререкания с него.

Още същата вечер след случая младата звезда на "Пайнер " подал тъжба в полицията и бил безапелационен, че ще го съди до дупка. "Не го интересуваше на коя е мъж. Постъпката беше брутална и заслужаваше да бъде осъдена. Но нали е мекошав човек и не му трябваше доста време, с цел да склони да отдръпна жалбата. Е, то и Джина Стоева му звънеше всекидневно по 100 пъти, с цел да го умолява ", разяснява непосредствен до Джордан.



Жалба към нехранимайкото не подали и мъжа на Деси Слава - Благой, както и сина й Майки. Те също станали жертва на пиянския срам на Григор, който ги напръскал със спрей за самоотбрана и то неоснователно.

Цяло знамение е, че след нарязването с кристалната чаша, не останали белези по лицето на Джордан. Докато зарастнат раните му, той непрекъснато се суетял и тормозил, че може да се снабди с безконечен спомен от случката.

Повече за грозната кавга на празненството на Деси Слава, прочетете ТУК
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР