Фолк любимката Преслава е изпаднала в страшна паника, че е

...
Фолк любимката Преслава е изпаднала в страшна паника, че е
Коментари Харесай

Ето защо Преслава постоянно крие бременния си корем

Фолк любимката Преслава е изпаднала в страшна суматоха, че е напълняла поради напредналата си бременност.
Певицата се чака да роди единствено след към месец, само че към момента крие корема си по фотоси в обществената мрежа - дали с необятни облекла, дали с Фотошоп. Фенове допускат, че тя счита, че бременността не ѝ отива и я е позор, че е развалила идеалната си фигура.
Външният ѝ тип от преди десетина години я отвращавал и не желала да се връща към него. Отслабването ѝ било с цената на свиреп апетит и доста спорт. Изключително постепенно, мъчно и с големи старания Преслава съумяла да смъкна близо 20 кг в границите на 5-6 години.
Поддържането на тежестта ѝ обаче било тъкмо толкоз мъчно, колкото и постигането му. Тя не си разрешавала нито самун, нито сладко, нито мазно и пържено, непрекъснато брояла калориите, а глада си притъпявала с голямо количество цигари, написа " Уикенд ".
Всичко това се трансформирало, когато срещнала бащата на детето си – Павел Лазаров. Както е известно, той обича да се вихри в кухнята и непрекъснато приготвял на обичаната си всевъзможни вкусотии. За негативно време тя почнала още веднъж да качва килограми, което я стресирало отначало. След няколко месеца забременяла и изцяло се отчаяла от мисълта, че още веднъж ще се трансформира в предходната Преслава, която се побира единствено в облекла с най-големите размери.
Вместо обаче да се съобщи, певицата се взела в ръце и почнала да тренира още повече от преди. Всеки ден била в залата за фитнес, също така се върнала съм стоманения си хранителен режим и била уверена, че по този метод оказва помощ и на детето. За всичките 8 месеца, в които е бременна, била напълняла единствено с 6-7 кг, което е извънредно малко и не е ясно дали няма да се отрази зле на здравето ѝ откакто роди. Въпреки риска тя продължавала да следи кантара с паника и да се чуди по какъв начин да слабее, до момента в който е бременна. Каквото и да прави обаче, коремът естествено пораства дружно с бебето. Затова звездата държала всичките ѝ фотоси да се обработват, преди да се пускат в профилите ѝ в обществените мрежи, с цел да не се вижда на тях бременното ѝ коремче.
Докато други звезди се снимат голи в този миг от живота си, тя държала на фотосите си да наподобява по този начин, все едно фигурата ѝ изобщо не е мръднала през последните месеци.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР