Фолк легендата Мая направи ексклузивни разкрития за живота си. Известната

...
Фолк легендата Мая направи ексклузивни разкрития за живота си. Известната
Коментари Харесай

Фолк легендата Мая: Пеех по 12 часа на мутри и политици

Фолк легендата Мая направи извънредни разкрития за живота си. Известната изпълнителка, която в годините на прехода бе една от най-актуалните фолк звезди, показа разтърсващи самопризнания, научи HotArena.

„ Пели сме с Магапаса на едни от най-големите мутри и босове от подземния свят. На доста огромни предприемачи и политици. Пари валяха—много и отвред, само че сме си ги изработили с 8—12 — часово пеене. Така че считам, че бяха заслужени ”, споделя изпълнителката.

Спомените й от годините на прехода и триумфа, обаче бързо се заменят от тестванията в Америка. Мая отпътува преди 13 години в Съединени американски щати, с цел да си търси шанса там и то сама.

Трудностите, с които се сблъсква обаче, са ужасяващи.

„ Започнах работа като барман незаконно, в едно сръбско заведение. После получих позволение за работа и започнах да депозирам заявки в казината. Но без опит и език нямаш късмет. ”, спомня си тя.

Накрая осъзнава, че няма да пробие в
казината и пробва различен път — става танцьорка в хомо клуб. В един миг обаче схващат, че не е като тях и я уволняват.

„ Така започнах да работя в стриптийз клуб. Първия месец беше ужасно! Треперех, срамих се, не можех да се примиря. Не можех да си взема парите от сцената, тъй като ми олекваха коленете от трептене.

И отново стигаме до езика — с неприятен британски не можеш да правиш пари. Хората идват да си търсят отдушник, да си споделят проблемите, да чуят мнение и хубава дума.
Ако не приказваш не можеш да задържиш внимание. Трябва да си психолог ”, споделя още певицата.

По това време Мая обикаля, с цел да пее на българите в разнообразни щати зад океана. Започва да работи с българския диджей Джери, който е в Америка. Показва й по какъв начин да работи с плеър, а откакто Мая си купува личен, стартира да работи като диджей.

Наред с това се учи да слага екстеншъни, което й носи спомагателен приход.

За да вади повече пари тя става водач на лимузина, само че късните часове и напрежението я карат да се откаже от тази специалност. И се връща към танците.

„ Нямаш график, работиш в случай че искаш, по което време искаш и не си длъжна да танцуваш или да си приказваш с някой, който е пийнал, неприветлив и противен. И да — аз си предпочитам на кого да обърна внимание. За мен парите са значими, само че не са всичко ”, споделя още Мая пред „ България през днешния ден ”.

Мая е безапелационна, че печели парите си почтено. А и е избрала този път, откакто вижда какъв брой нейни колежки си намират богати спонсори и кариерите им потръгват.

„ Присъствала съм на диалози сред предприемачи с детайлности за колежки и не ми е било прелестно. Не осъждам никой, всеки самичък си прави изборите, само че аз в никакъв случай не съм разрешавала да се възползвам от такива оферти, които не липсваха и не липсват и в този момент, тъй като си обичам независимостта и егото, въпреки че и на мен ми е мъчно ”, споделя Мая.

Днес тя е безапелационна, че има спокоен живот и прави това, което обича. Най-голямата й наслада е щерка й Криси, която сполучливо приключва Музикалната академия, а по-късно се записва да учи престъпно право в Съединени американски щати.

С Магапаса също поддържа връзка и още го чува понякога. Не е не запомнила дните, когато той намерено се появява с новата си обич, тъкмо след раздялата им, в родния им град, където всички познават тях и щерка им.

Въпреки това му подава ръка, когато той търси опция за нов живот в Съединени американски щати и поради щерка им му оказва помощ. Към днешна дата го чува доста рядко, защото той има ново семейство, а Мая не желае да бъде причина за недоразумения или кавги сред него и актуалната му половинка.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР