Фолк легендата Луна обича да провокира последователите си в Инстаграм,

...
Фолк легендата Луна обича да провокира последователите си в Инстаграм,
Коментари Харесай

Луна показа луксозната си спалня и обяви, че продава родния си апартамент в Шумен

Фолк легендата Луна обича да предизвика почитателите си в Инстаграм, споделяйки с тях разнообразни моменти от своето всекидневие и работни мигове. Изпълнителката преди време сподели една изцяло нова персонална облага, която провокира сериозен интерес, а точно, че си е купила нов апартамент, с помощта на хонорарите, които е получила от разнообразни риалити излъчвания, в които тя взе присъединяване.

Сега певицата е решила да продава някои от парцелите си, както сама разгласи в Инстаграм. С видео от първокласната си спалня в жилището си в Шумен Луна разгласи, че продава родния си дом в красивия български град. " Продавам моя роден апартамент в град Шумен! Виждате дребна част от него и най-вече спалнята, на която персонално аз съм спинкала! Целият апартамент ще бъде показан персонално от мен на най-сериозните купувачи! ", написа Луна към видео на спалнята си.

Виж още:

Малко по-късно музикалната легенда качи още едно видео от спалнята си, в което се появява и самата тя. Луна споделя, че отваря вратите на родния си дом в Шумен единствено за хора, които се нуждаят от триумф и шанс в живота! Апартаментът се продава изцяло обзаведен с всички екстри, в това число и силата на Луна, както сама написа към видеото. " Чисто новата спалня се употребява само и единствено от моето прелестно тяло! Един превъзходен и първокласен нов дом чака новите си притежатели! ", споделя още певицата. 

Виж още:

Припомняме, че през октомври предходната година стана ясно, че певицата си била купила нов апартамент с хонорара от " Като две капки вода ", както тя сама съобщи в свое изявление пред " България през днешния ден ". Сега жълти медии спекулират, че Луна продавала жилищата си, тъй като била закъсала за пари, само че ние сходни изказвания и внушения няма да вършим, тъй като истината е една и тя се знае единствено от собственичката на жилищата.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/luna_music_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР