Фолк изпълнителят Константин от години се слави като непоправим женкар.

...
Фолк изпълнителят Константин от години се слави като непоправим женкар.
Коментари Харесай

Фурор! Коцето Лъсна В Любовна Афера С Дъщерята На Най-Влиятелна И Богата Българка! Та Това Е Самата

Фолк изпълнителят Константин от години се слави като безвъзвратен коцкар. Въпреки че в този момент е женен и с две деца, съмненията за негови любовни случки постоянно са на дневен ред. Разбира се, единствено той си знае какви ги прави. Но към този момент всички знаят, че преди време е съумял да омае една по-специална хубавица.

Става дума за по-малката щерка на Цветелина Бориславова – Веселина. Преди години тя е паднала в плен на чара на Константин, както й той в нейния. Тогава и двамата са били възпитаници, а фолкаджията го раздавал и сполучлив лекоатлет. С сексапил и спортна фигура съумял да се добере до доста харесваната Веси, без даже да подозира коя е майка й.

Връзката на двамата, обаче, не била просто краткотраен флирт, а траяла цели шест години! Любовта им била толкоз мощна, че Константинбил подготвен да падне на колене и да предложи брак на Веселина, макар че бил много млад за сходни стъпки.

Но, оказало се, не бил задоволително заслужен за сърцето на Веселина.

Изпълнителят постоянно ходел да нощува в дома на Веселина и се познава доста добре с Цветелина Бориславова. Било го е позор да предложения обичаната си в скромната панелка в „ Подуяне “. Разбира се, по никакъв начин не му е било прелестно и че той живее много мизерно, до момента в който обичаната му се къпе в разкош и разполага с неограничени финанси.

Константин се опитвал да компенсира немотията с възприятие за комизъм и галантно държание,. Но в подмяна получавал насмешки от Веселина за скъсаните му маратонки и остарели облекла. А когато станала тийнейджърка, тя почнала да излиза в среда все на заможни наследници, Тогава нейният обичан почнал неистово да я ревнува.

Много скоро и на двамата им станало ясно, че просто са от два разнообразни свята и допирните им точки са прекомерно малко. Колкото и да го харесвала, щерката на Цветелина Бориславова повече обичала лукса, който той не може да й обезпечи. Така решила да резне квитанциите на влюбения до уши малчуган преди да вземе да й предложи брак, написа retro.bg.

Младият и изоставен Константин дълго тъгувал за огромната си обич. Днес, 15 години по-късно, двамата с Веселина не престават да поддържат другарски връзки. Красавицата върти сполучлив бизнес, само че към момента няма семейство.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР