Фолк изпълнителите Илиян и Борис Дали изпратиха своя колега Ангел,

...
Фолк изпълнителите Илиян и Борис Дали изпратиха своя колега Ангел,
Коментари Харесай

Последно сбогом: Годеницата на Ангел го изпрати обляна в сълзи и прегърнала портрета му СНИМКИ

Фолк изпълнителите Илиян и Борис Дали изпратиха своя сътрудник Ангел, който си отиде от този свят на 26 септември, във безконечният му път. Погребението на младият мъж, който си отиде след къса битка с Ковид 19, бе изпратен от близки, другари и родственици, през вчерашния ден на централните Софийски гробища, написа "Телеграф ".

Малко след 13:00 часа Илиян и Борис дойдоха с група другари. И двамата бяха поставили черни очила, което обаче не попречи на присъстващите да видят сълзите в очите им, когато си взеха последно довиждане с сътрудника си.

Ковчегът на Ангел бе затворен, на него с изключение на бели цветя имаше икона, а портретът на артистът и за секунда не бе изтърван от ръцете на годеницата му Христина. Почернената жена стискаше крепко фотографията на обичания си и не спираше да ридае.

Както тя, по този начин и Борис и Илиян отхвърли да приказват пред медиите, само че и двамата обявиха едно: „ Беше извънредно положително момче. Ще го запомним постоянно ухилен. Много рано си отиде, нека да е на по- положително място. Тук ще липсва доста “.


Да си вземат последно довиждане с него бяха пристигнали още композиторът Оцко, фолк певицата Кристияна, гримьорът Мис Бони и други

В края на предходната година Ангел стана татко за пръв път. Момченцето носи името Преслав. Това лято артистът и половинката му Христина водиха малчугана за пръв път на море. От там Ангел показа трогващи фрагменти, а под тях написа: „ Не плът и кръв, а сърцето ни прави татко и наследник. Да станеш баща значи, че би трябвало да бъдеш модел за подражателство на сина си и да бъдеш някой, който може да търси “.

По подигравка на ориста, дребния няма да може да търси баща си и то преди да е навършил годинка. Колегите му са безапелационни, че ще създадат всичко по силите си, с цел да набират всичко от което бебето и Христина имат потребност.





Снимки: Телеграф
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР