Фолк фурията Ивана взриви снощи страстите в Пловдив. Любимката на

...
Фолк фурията Ивана взриви снощи страстите в Пловдив. Любимката на
Коментари Харесай

Вижте СНИМКИ от двойния юбилей на Ивана

Фолк фурията Ивана взриви нощес пристрастеностите в Пловдив. Любимката на българите чества двоен юбилей-50-и рожден ден и 20 години на сцена.

В изтънчен пловдивски клуб фолк любимката на народа събра цвета на фолк музиката, известни предприемачи, шоумени, другари и родственици. По време на обилния ваучър, на който се лееше единствено марково уиски и изискани напитки, а на масите изобилстваше от плата и ядки, Ивана не се умори да пее хитовите си части. Заедно с бозукарката Стояна, фолк дивата обра овациите.



На сцената при нея се качиха кметът на Пловдив Иван Тотев, който извърши две песни с обичаната си изпълнителка. Поздравиха я със свои шлагери още и естрадната прима Силвия Кацарова, националната певица Славка Калчева, колежката й от " Пайнер " Есил Дюран.



Водещ на купона беше Драго Чая, а измежду гостите бяха Тони Димитрова, Теди Кацарова, Николай Славеев, кметовете на родния на Ивана Айтос, на Стара Загора, Бургас, един от районните кметове на Пловдив, известните предприемачи Силвия и Румен Найденови, шефът на " Пайнер " -Митко Пайнера, Мисис Баба Дони Чачова, националната певица Росица Пейчева, Мис Бони, който е топ гримьор на " Пайнер ", светският хроникьор Евгени Минчев, шефът на оркестър " Канарите " Наско Стоев и брачната половинка му Надя, които също поздравиха юбилярката с паметни свои песни.



С голям букет и пликове, издути от пачки, " Канарите " дойдоха дружно с известния от близкото минало Ангел Личканов-Личкана - някогашен представител на ъндърграунда в града под тепетата. Личкана и певицата са остарели другари. Гостите отрупаха фолк-фурията с букети, дарове и главно с пликове с пари.



В заведението беше сложена и кутия, в която всички искащи пуснаха средства в помощ на децата-таланти от музикалното учебно заведение в града. Парите ще бъдат предоставени от Ивана на школото.



На юбилея бяха още дъщерята на певицата - Теодора, както и родителите й, пристигнали особено за случая от Айтос, написа блиц. Купонът продължи до зори, а Ивана, блестяща и отслабнала до неразбираемост, смени няколко тоалета и съвсем не слезе от сцената. На всяка маса имаше сложени по няколко нейни албума, като подарък и жест към гостите й.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР