Фолк фурията Галена се превръща в най-желаната певица на Митко

...
Фолк фурията Галена се превръща в най-желаната певица на Митко
Коментари Харесай

Галена бяга от мъжа си с човек на Азис

Фолк фурията Галена се трансформира в най-желаната певица на Митко Пайнера оттатък Океана. Звездата стяга куфарите за Америка за трети път в границите на две години.

На последния си гастрол през ноември Галена няколко дни пя за кефа на пътуващите на круизен транспортен съд от Маями до Бахамите.

През пролетта на 2016 година пък на участията ѝ безусловно не е имало къде игла да падне - толкоз препълнени са били заведенията, в които е пяла.

Сега още веднъж смядовската дива е получила покана за музикален тур в Съединени американски щати, за където поема при започване на май, написа ПИК.

"Често пея в чужбина, срещам се с доста българи и чужденци, само че постоянно приказвам с горделивост за България! За целия ни народ би трябвало да бъде горделивост, че сме българи! Имаме си всичко - планини, реки, море, минерални извори, прекрасен климат, четири сезона... Трябва да се гордеем с това! Нашите земи са плодородни и прелестни ", показа тези дни Галена.

Заедно с нея за Щатите ще пътува и Иво Моллов - Гугутката. Музикантът, който е началник на Азис Бенд, я придружи и на круиза, и на турнето преди него. На 9 май звездата ще пее в Лас Вегас, на 12-ти в Чикаго, а на 13-ти тандемът ще дебаркира и в Маями.

От Пайнер оповестиха и, че на 4 април от 17 ч. телевизия Планета ще излъчи филм за Галена, озаглавен на един от шлагерите ѝ - Истински щастлива.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР