Фолк фурията Галена е избрана да бъде гост-звездата на концерта

...
Фолк фурията Галена е избрана да бъде гост-звездата на концерта
Коментари Харесай

Галена е гост-звездата на юбилея на сръбската легенда Миле Китич

Фолк фурията Галена е определена да бъде гост-звездата на концерта на сръбската легенда Миле Китич, който ще се организира на 14 декември в зала „ Арена Армеец “.

Грандиозното шоу е във връзка 35 години на сцена на паметния сръбски реализатор. Според близки до Галена, персонално Миле Китич е упорствал точно тя да бъде посетител на спектакъла. Очаква се двамата да изпълнят някои от безконечните шлагери на босненския реализатор като " Casa ljubavi ", " A mi smo bili ", " Mi smo bili jedan zivot ", " Jasmina ", " Svi su tu ", " Bomba ", " Milioni, kamioni ", " Pije mi se ". Двамата приготвят специфична изненада за края на концерта, довериха уредниците.

Според близки до красивата фолк изпълнителка, Галена била извънредно разчувствана от поканата, защото Миле Китич е обичаният й реализатор и тя е израснала с неговите песни.  Двамата са възнамерявали още един взаимен концерт, който ще се състои във Варна на 21 декември.

Според уредниците ползата към грандиозният концерт е голям и билетите са съвсем на приключване. Това е второ присъединяване на Миле Китич в България. Преди две години някогашният реализатор от паметната сръбска група Южни Ветер събра над 17 хиляди души в София.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР