Фолк дивата Софи Маринова и любимият й- Тодор Давидов- Гринго

...
Фолк дивата Софи Маринова и любимият й- Тодор Давидов- Гринго
Коментари Харесай

Софи Маринова вдига сватба с Гринго, Преслава и Павел им кумуват

Фолк дивата Софи Маринова и обичаният й- Тодор Давидов- Гринго подвигат женитба. Кумове на младото семейство ще са колежката на Софка- Преслава и половинката й Павел. Щастливото събитие ще се състои на 24 март, разкри в тв предаването „ Папараци “ Софи.

Тя показа, че незабавно щом Гринго е излязъл от ареста, двамата са желали да се венчаят, а също по този начин и да си имат дете. „ Претърпях една интервенция и трябваше да се вардя, само че в този момент всичко е наред и дай Боже да си имаме бебенце тая година “, показа в ефир фантазията си още веднъж да е майка. За пръв път Софи проговори и какво й е било, когато Гринго е бил в ареста.

„ Не ми беше елементарно. Чувах всякакви неща, непрестанно ходех сама по участия, всеки ми говореше нещо, изнервях се и си го изкарвах на него. Абе всяка жена си е малко змия “, през смях съобщи маринова. В предаването тя показа и че когато за пръв път са я пуснали да види гринго, двамата са плакали дълго време. „ Имаше стъкло и телефон. И двамата плачем, никой не подвига телефона да приказва. После гринго ми сподели да се успокоя и да подвигна слушалката. Ама отново не си говорехме доста, Просто стояхме и си се глкедахме по този начин “, спомня си още от неприятния интервал на разлъка Софи.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР