Фолк дивата Мария даде интервю пред Деси Цонева за „На

...
Фолк дивата Мария даде интервю пред Деси Цонева за „На
Коментари Харесай

Предаването на Гала удари дъното с креватните изпълнения на Мария!

Фолк дивата Мария даде изявление пред Деси Цонева за „ На кафе”. Още първоначално, за разлика от доста дами, тя не скри на какъв брой години е, само че след това разпали пристрастености в студиото с признанието, че на тази възраст е по-сензитивна от всеки път.

Това докара до разтърсващ коментар на Гала, в който тя разкри дълго защитавана персонална загадка на Мария.

„ Чувствам се прелестно, към този момент на 37, прясно навършени.

Защо за разлика от някои дами, които нямат самочувствие, ги споделям? Това е персонален избор, няма от какво да се тормозя, виж по какъв начин ги заявяваме твърдо.”, сподели Мария на Цонева. Последва и упования въпрос, дали певицата е влюбена. „ Влюбена съм, изгубена съм, обичам да се изгубвам в морето на любовта и това храни моите хрумвания, моето предпочитание за работа и битие.

Отделно желая да кажа, че на 37 като чели съм най-сензитивна от всеки път.”, съобщи Мария. Казаното от Мария, че е сензитивна, породи бурни диспути в студиото, които Гала приключи с любопитно разобличаване.

„ Хиленето на Мария и Деси за чувствителност е обвързвано със с*ксуални чувства. Мария ми е описа по какъв начин раждането й е било обвързвано с оргазъм. Имала е оргазъм по време на раждане. Жените пищят, реват, че ги боли.

Малцина са били такива щастливки, разказано е в медицината и го поисквам го на всички. Така, че тя явно е сензитивен човек.”, сподели Гала.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР