Фолк дивата Мария даде интервю пред Деси Цонева за На

...
Фолк дивата Мария даде интервю пред Деси Цонева за На
Коментари Харесай

Срамотии в ефира! Гала коментира оргазмите на Мария

Фолк дивата Мария даде изявление пред Деси Цонева за „ На кафе ” и още първоначално не скри на какъв брой години е, а след това разпали пристрастености в студиото с признанието, че на тази възраст е по-сензитивна от всеки път. Това докара до разтърсващ коментар на Гала, в който тя разкри дълго защитавана персонална загадка на Мария.

„ Чувствам се прелестно, към този момент на 37, прясно навършени. Защо за разлика от някои дами, които нямат самочувствие, ги споделям? Това е персонален избор, няма от какво да се тормозя, виж по какъв начин ги заявяваме твърдо ”, сподели Мария на Цонева. Последва и упования въпрос дали певицата е влюбена. „ Влюбена съм, изгубена съм, обичам да се изгубвам в морето на любовта и това храни моите хрумвания, моето предпочитание за работа и битие. Отделно желая да кажа, че на 37 като чели съм най-сензитивна от всеки път ”, съобщи Мария.

Казаното от Мария, че е сензитивна, породи бурни диспути в студиото, които Гала приключи с любопитно разобличаване. „ Хиленето на Мария и Деси за чувствителност е обвързвано със полови чувства. Мария ми е разказала по какъв начин е имала оргазъм по време на раждане. Жените пищят, реват, че ги боли. Малцина са били такива щастливки, разказано е в медицината и го поисквам го на всички. Така, че тя явно е сензитивен човек ”, сподели Гала.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР