Фолк дивата Емилия не може да се нарадва на годежа

...
Фолк дивата Емилия не може да се нарадва на годежа
Коментари Харесай

Емилия не спира да се хвали с диамантите от Башур

Фолк дивата Емилия не може да се нарадва на годежа си с арабския предприемач Жорж Башур. Откакто се закичи с диамантения пръстен, звездата хвърчи от благополучие като млада гълъбица, а на последните й фотоси из обществените мрежи бижуто сякаш несъзнателно всякога попада в кадър.

След предлагането на милионера Башур към Емилия да му стане брачна половинка, за което ПИК пъреи писа, певицата не стопира да се хвали с пръстена. Емилия към този момент не крие диамантения си подарък, към който доста скоро ще добави и брачна халка.

С новата си обич бъдещата булката наподобява по-щастлива от всеки път, а дали несъзнателно или преднамерено елегантното украшение все по-често се вижда из фотосите й. На една от последните Еми е в прегръдките на сътрудника си Борис Дали, с който преди три години изпяха баладата "Обичай ме ", а годежният пръстен се набива на очи.

На първата фотография на скъпоцепнния накит, щастливата певица също се е щракнала по този начин, че той да не остане зазабелязан за всеки с по-наблюдателно око.

В същото време годениците и бъдещи съпрузи очевидно възнамеряват следващото взаимно пътешестване зад граница. "Пътувай!!! Парите се връщат, времето в никакъв случай!!! ". Това гласи една от последните изявления на Емилия в формалния й профил във "Фейсбук ", в който клюбните й участия са посочени единствено до 3-март. Това накара почитателите й да се усъмнят, че след тази дата двойката ще си подари сантиментално странствуване.

Арабинът, който ръководи цяла бизнес империя, неотдавна желал да купи нова кола на Емилия. Тя не се полакомила и постъпката си изумила приятелите на Башур.

Певицата обяснила, че няма нужна от нова движима благосъстоятелност, защото си има джип. Возилото е закупено на лизинг, вноските от който тя погасява с хонорарите от участия.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР