Фолк дивата Анелия не пожела да разкрие дали има мъж

...
Фолк дивата Анелия не пожела да разкрие дали има мъж
Коментари Харесай

Анелия за дъщеря си: Малка пораснала кифличка!

Фолк дивата Анелия не пожела да разкрие дали има мъж до себе си. Въпреки че изпълнителката не стопира да сияе, което може да се дължи на обстоятелството, че е влюбена, тя реши да резервира интимния си живот в загадка. " За любовта не се приказва. Единственият мъж, за който съм говорила, е бащата на детето ми (бел.ред Коко Динев) ", отговори тя пред Нова телевизия. Анелия приказва и за възпитанието на щерка си Ивон. По думите й момичето е изцяло естествена тийнейджърка. " Ивон е по-будно дете и се развива по-бързо ", призна тя.  Говорили си за всичко – и за секс, и за опиати.

" Давала съм на Ивон книжки с информация за смяната на тялото, за опиатите ", изясни певицата. В отбрана на упреците, че Ивон се гримира прекомерно доста, Анелия  заяви, че и самата тя го прави. " Определено моята щерка е дребна пораснала кифличка ", сподели тя. И защото около нея непрекъснато имало фризьори, гримьори и нямало по какъв начин Ивон да не й подражава.

" Ивон няма силикон в устата ", безапелационна бе хитовата изпълнителка. " Татко й доста я глези, само че това е обикновено, тъй като сме разведени ", добави гласовитата заралийка. Според нея децата не би трябвало да разполагат с прекомерно доста пари, тъй като това ги разваляло.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР