Фолк дивата Анелия не пожела да разкрие дали има мъж

...
Фолк дивата Анелия не пожела да разкрие дали има мъж
Коментари Харесай

Анелия разкри има ли силикон малката й кифличка Ивон

Фолк дивата Анелия не пожела да разкрие дали има мъж до себе си. Въпреки че изпълнителката не стопира да сияе, което може да се дължи на обстоятелството, че е влюбена, тя реши да резервира интимния си живот в загадка.

„ За любовта не приказва. Единственият мъж, за който съм говорила, е бащата на детето ми (бел.ред Коко Динев) ”, отговори тя пред Нова телевизия.

Анелия приказва и за възпитанието на щерка си Ивон. По думите й момичето е изцяло естествена тийнейджърка. " Ивон е по-будно дете и се развива по-бързо ", призна тя.

Говорили си за всичко – и за секс, и за опиати. " Давала съм на Ивон книжки с информация за смяната на тялото, за опиатите ", изясни певицата.

В отбрана на упреците, че Ивон се гримира прекомерно доста, Анелия съобщи, че и самата тя го прави. " Определено моята щерка е дребна пораснала кифличка ", сподели тя. И защото около нея непрестанно имало фризьори, гримьори и нямало по какъв начин Ивон да не й подражава. „ Ивон няма силикон в устата ”, безапелационна бе хитовата изпълнителка.

„ Татко й доста я глези, само че това е обикновено, тъй като сме разведени ”, добави гласовитата заралийка. Според нея децата не би трябвало да разполагат с прекомерно доста пари, тъй като това ги разваляло.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР