Фолк дивата Андреа за пореден път скандализира социалните мрежи. Бившата

...
Фолк дивата Андреа за пореден път скандализира социалните мрежи. Бившата
Коментари Харесай

Бившата на Кубрат Пулев цитира Толстой по цици

Фолк дивата Андреа за следващ път скандализира обществените мрежи.

Бившата половинка на Кубрат Пулев се пусна от плаж в Тайланд с алена рокля, която не скри съвсем нищо от тялото ѝ.

Без грам срам Андреа продължава да си проси внимание из обществените мрежи, показвайки повече плът, в сравнение с би трябвало.

Този път обаче, очевидно с цел да се помъчи да дава и позитивен образец, а и с цел да блесне с малко сиво вещество, певицата реши да гарнира палавата си визия и безпределно надълбоко деколте с откъс на Толстой.

Блондинката, която сега отмаря в Пукет (в Тайланд), се пусна по алена транспарантна рокля с деколте, което стигаше до пъпа. Пищните моцарели на някогашната икона на " Пайнер " събират витамин Д и естествено притеглят погледите на всеки попаднал на фрагмента в интернет.

Публикация, споделена от (@andreabulgaria) на Сеп 21, 2020 в 9:27 PDT

" If you want to be happy, be " ( " Ако искаш да си щастив, бъди " ) е написала тя към фотографията, естествено без да пропуща да добави, че думите принадлежат на огромния публицист Лев Толстой.

Пищната певица преди време се раздели дефинитивно с изгората си Кубрат Пулев, като краха на връзките им бе белязан от нечовечен скандал, в който Андреа разкри за многочислените изневери на половинката си.

Изпълнителката очевидно се пробва да покаже, че на инат на цялата драма в живота си, към този момент се е съвзела от обстановката и е подготвена да демонстрира още веднъж гола плът и радостни моменти на почитателите си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР