Фолк дивата Андреа отпразнува рождения ден на баща си, бизнесмена

...
Фолк дивата Андреа отпразнува рождения ден на баща си, бизнесмена
Коментари Харесай

Андреа вдигна златно парти за РД на баща си

Фолк дивата Андреа отпразнува рождения ден на татко си, предприемача от Сапарево - Румен, с охолно празненство в столичен ресторант.

Изпълнителката не пропусна да разгласява в персоналния си Инстаграм профил няколко фотоси от празника на нейния родител, както и поредност от къси видео клипове, споделени като 24-часови истории в платформата, с които тя сподели на своите 375 хиляди почитатели по какъв начин е минала веселбата, написа life.dir.bg.

За хубавия мотив русокоската, която по принцип обича да залага на предизвикателни тоалети, разкриващи огромна част от плътта ѝ, този път се бе спряла на надалеч по-скромно облекло за фамилния празник. Бившата обичана на боксьора Кубрат Пулев се появи облечена с дълга черна рокля с 3/4 ръкави, чийто десен бе на голям брой бели флорални претекстове, спускаща се до земята. Дрехата се отличаваше с внимателно деколте и свободна кройка.

На изявленията ѝ се вижда, че заведението е украсено с голям брой балони в черно и златисто, като вторият цвят участва и в декорацията на масата, включваща особено направени за случая салфетки с надпис " Happy Birthday ". За почерпката несъмнено не са пестени средства, защото ястията, включени в менюто за гостите, са доста, екзотични и разнородни.

" Всеки ден за нашето семейство е празник, всеки ден е скъп, ярък и добър, с помощта на теб, тате! Честит рожден! Обичаме те безпределно! ", написа Андреа към кадър, събрал хиляди лайкове във виртуалното пространство, на която театралничи пред фотографския обектив в компанията на татко си.

Почитателите ѝ незабавно се включиха с мнения под поста, в които насочат пожеланията си към двамата.

" Уникална сте! Честит празник! Весело изкарване! ", " Много здраве и шанс! " и " Само хубави хора са родени на тази дата ", гласят някои от тях.

Разбира се, измежду присъстващите бе и нейната майка Михаела, която стоеше неразделно до своя брачен партньор и се забавляваше дружно с околните на фамилията, пристигнали да уважат рожденика, вдигайки тостове в негова чест. В края на вечерта, под " дъжд " от конфети, един от личният състав на мястото сервира пред Румен торта, отрупана с толкоз доста запалени свещи, че на рожденика му трябваха няколко опита, с цел да ги загаси. След това Андреа, дружно с родителите си и брат си Йоан, позираха за фотоси, които да запечатат позитивните страсти от събитието, трансформирайки ги в приятни мемоари.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР