focus-news.netНезависимо от неубедителната победа на Стево Пендаровски, премиерът на Македония

...
focus-news.netНезависимо от неубедителната победа на Стево Пендаровски, премиерът на Македония
Коментари Харесай

Зоран Заев: Убеден съм, че на вторият тур гражданите ще подкрепят още по-силно нашата концепция

focus-news.net

Независимо от неубедителната победа на Стево Пендаровски, министър председателят на Македония и водач на СДСМ (Социалдемократическия съюз на Македония) Зоран Заев е уверен, че на втория тур жителите ще поддържат още по-силно и по-масово тяхната идея, която съгласно него води напред, предава скопският ефирен канал „ ТВ 21 “.

„ На тези избори и в първия, и във втория кръг, се взема решение дали ще продължим напред “, съобщи министър-председателят.

„ Две напълно разнообразни концепции ще се опълчват във втория избирателен кръг. Концепцията на Стево Пендаровски е прогресивна и сплотява. Другата идея на Гордана Силяновска е деструктивна и разделя народа. Знам, че на втория тур жителите ще поддържат още по-силно напредъка. Победата е в напредъка, в напредъка и в концепцията, която води към НАТО и Европейски Съюз. Ясно е, че на вторият тур и концепцията на Стево Пендаровски ще получи още по-голяма поддръжка и още повече жители ще се причислят към успеха на Пендаровски. Мнозинството видяха разликата и постъпиха отговорно в първия избирателен кръг “, съобщи Заев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР