focus-news.netФренският президент Емануел Макрон ще очертае план за реформа, изготвен

...
focus-news.netФренският президент Емануел Макрон ще очертае план за реформа, изготвен
Коментари Харесай

AFP: Френският президент ще отговори на протестиращите следващата седмица

focus-news.net

Френският президент Емануел Макрон ще очертае проект за промяна, направен в отговор на национални митинги идната седмица, откакто обръщението му беше отсрочено поради пожара в Нотр-Дам, предава AFP.

Еманюел Макрон ще организира конференция в четвъртък от 18:00 часа локално време(19 часа българско време), с цел да заяви за ограниченията, които счита да предприеме.

Той бе възнамерявал да направи това в понеделник, само че анулира плануваното изказване си, откакто избухна пожарът в катедралата Нотр-Дам, който аргументи обилни вреди на една от най-големите забележителности на Париж.

Форматът на представянето ще е необикновен за президента, като той ще направи обръщениве по време на конференция, след което ще дава отговор на журналистически въпроси, който до момента в никакъв случай не е провел конференция във Франция.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР