focus-news.net ПГ на Воля - Българските родолюбци“ напуска Народното събрание. Решението

...
focus-news.net ПГ на Воля - Българските родолюбци“ напуска Народното събрание. Решението
Коментари Харесай

И „Воля“ напуска парламента

focus-news.net

 ПГ на „ Воля - Българските родолюбци “ напуща Народното събрание. Решението разгласи водачът на „ Воля “ Веселин Марешки по време на брифинг в Народното събрание. Той уточни, че решението е взето на заседание на управлението на партията и парламентарната група. Марешки съобщи, че все още не може да показа аргументите, тъй като не престават диалозите по тематиката. Той обърна внимание, че една от основните функции на „ Воля “ е да осветява лъжите и операциите и прикани това решение да бъде признато като част точно от тази политика на партията.

„ Воля “ е втората политическа мощ, която разгласи, че напуща Народното събрание. Преди нея на 17 февруари такова решение взе ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “.

Първи решението на „ Воля “ разяснява ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той уточни, че ГЕРБ и „ Обединени патриоти “ дружно имат над 121 депутати и съобщи, че няма парламентарна рецесия. Според него няма и причина за предварителни парламентарни избори. Цветанов посочи, че страната е постоянна и Народното събрание прави своята работа. Той регистрира, че до момента „ Воля “ са се държали отговорно и добави, че когато си определен за народен представител би трябвало да отстояваш кардиналната позиция в българския парламент. Лидерът на НФСБ Валери Симеонов също сподели, че няма терзания за кворума и не вижда парламентарна рецесия. Той означи, че ще упорства да се прегледат измененията в Правилника за депутатските заплати при отсъствия.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява, че от „ Воля “ не са ги уведомили и няма визия за какво напущат Народното събрание. " Нека да изчакаме и ще забележим какъв брой време ще продължи и ще има ли цена това излизане и вероятно връщане ", добави тя.

Председателят на Вътрешна македонска революционна организация, вицепремиер и министър на защитата Красимир Каракачанов, съобщи, че парлам

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР