Флойд Мейуедър отхвърли възможността да се бие срещу японския кикбоксьор

...
Флойд Мейуедър отхвърли възможността да се бие срещу японския кикбоксьор
Коментари Харесай

Мейуедър отрече за мача с японски кикбоксьор на 31 декември

Флойд Мейуедър отхвърли опцията да се бие против японския кикбоксьор Теншин Насукава и показа, че е бил подмамен от промоутърите от предлагането за мач точно на Нова Година. Американецът пусна изказване в своя Инстаграм профил, с което изяснява за какво няма да има среща сред него и Насукава.

,,На първо време, желая да кажа на всички, че Флойд Мейуедър не е обявявал публично среща с Теншин Насукава. Боксьорът се появи на конференция в Токио в понеделник, където боят с 20-годишния японец бе разгласен.,,Веднага щом пристигнахме на конференцията, аз и моят екип трябваше да разберем на къде отиват нещата и да сложим авансово завършек на всевъзможни спекулации “, споделя още Мейуедър.

,,Бих желал да се извиня сърдечно на моите почитатели за подвеждащата информация, която бе обявена на тази конференция и мога да ви кажа, че аз бях също толкоз сюрпризиран от оповестения пердах, който бе изработен без моето публично единодушие “, приключи в известието си той.

41-годишният Мейуедър е непобеден на професионалния кръг, като има 50 победи в кариерата си. В последния си дуел на кръга той се изправи против ММА боеца Конър Макгрегър, като двамата се биха по разпоредбите на бокса. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР