Флойд Мейуедър обяви пред "Ройтерс", че приключва с бокса, този

...
Флойд Мейуедър обяви пред "Ройтерс", че приключва с бокса, този
Коментари Харесай

Мейуедър обяви, че се отказва завинаги

Флойд Мейуедър разгласи пред "Ройтерс ", че завършва с бокса, този път вечно.

Легендарният американски състезател, който сега е на 42 години, окачва ръкавиците с баланс от 50 победи в 50 мача на професионалния кръг. За Мейуедър това е трето отричане. Той спираше през 2007 и 2015 година, само че по-късно още веднъж се връщаше на кръга, с цел да прибере най-солидните финансови награди в историята на бокса.

"Моето здраве е моето благосъстояние. Боксът е доста, доста жесток спорт. През последните няколко години доста бойци починаха на кръга. Човек би трябвало да знае по кое време да спре. Аз имах чудесна кариера ", сподели Мейуедър, чиято последна загуба е при дилетантите на Олимпийските игри в Атланта през 1996 година от българина Серафим Тодоров.

"Аз към момента пътувам по света и представям бокса по изложби. На едно ревю спечелвам сред 10 и 30 милиона $. Това е повече, в сравнение с взимат множеството боксьори, с цел да се бият. "

Американецът добави, че е фокусиран върху личния си бранд "Мейуедър + Фитнес " и развиването му и добави, че е допустимо в бъдеще да развие лична марка и в ММА-боевете, само че към този момент за него боксът си остава номер 1./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР