Флореаска е един от трите най-скъпи райони в румънската столица

...
Флореаска е един от трите най-скъпи райони в румънската столица
Коментари Харесай

Районът на Букурещ, в който работещите печелят общо €500 милиона годишно

Флореаска е един от трите най-скъпи региони в румънската столица Букурещ и това се отнася в цялостна мощ до постройките, намиращи се към известния бул. " Барбу Вакареску ".

Там се намират офисите на огромни интернационалните компании и банки, като поради високите приходи на работещите в региона има доста мощен интерес освен към офис площите, само че и към комерсиалните такива.

От консултантската компания Colliers пресмятат, че на всеки 1000 квадратни метра офис площи се падат сред 35 и 40 търговски. Общо в региона има към 10 000 квадратни метра магазини, заведения за хранене и сходни.

Флораеска е и измежду най-желаните региони в жилищния сегмент, демонстрират изчисленията макар високите цени на жилищата там. Причината е, че работещите в офисите в покрайнината са измежду най-добре платените в Румъния.

Местният уебсайт Business Review твърди, че междинната заплата на високо квалифицираните експерти във Флораеска печелят общо към от 500 милиона евро на година. Изчисленията демонстрират, че единствено общите разноските за обяд на чиновниците там на месец доближават близо 3 милиона евро.

" В предишното покрай офис постройките там имаше единствено по-обикновени магазини и заведения, като кафенета. В сходство с новите условия на потребителите обаче имаше преход към премиум заведения за хранене и кафенета, както и към други категории услуги ", разяснява Бриндуса Грама от локалната Retail Agency.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР