ФЛОРЪМ ПАРК, Ню Джърси (AP) — Арън Роджърс се активира

...
ФЛОРЪМ ПАРК, Ню Джърси (AP) — Арън Роджърс се активира
Коментари Харесай

Jets QB Арън Роджърс, активиран от IR като следваща стъпка в рехабилитацията. Той няма да играе отново до следващия сезон

ФЛОРЪМ ПАРК, Ню Джърси (AP) — Арън Роджърс се задейства от листата с контузени запаси в сряда, само че куотърбекът няма да играе още веднъж този сезон за Ню Йорк Джетс.

Треньорът Робърт Салех сподели, че този ход е единствено идната стъпка в рехабилитацията на Роджърс от раздрано ляво ахилесово сухожилие. Джетс имаха време до сряда да задействат Роджърс – чийто 21-дневен подготвителен прозорец стартира на 29 ноември – или той щеше да се върне назад към IR за остатъка от сезона.

Салех сподели, че Джетс имат еластичен състав, тъй че биха могли да прибавят Роджърс към техния деен тим от 53 индивида.

40-годишният Роджърс сподели във вторник в „ Шоуто на Pat McAfee “, че към момента не е 100% здрав и остават още няколко седмици. Той сподели, че в случай че Джетс останаха в плейофния лов, той щеше да упорства да играе в неделя против Вашингтон, само че Ню Йорк беше надвит с 30-0 и отстранен от конкуренцията след сезона за 13-та поредна година.

Четирите- време NFL MVP повтори, че задачата му е била да играе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР