Флора БургасПриморски парк0 коментара за Флора БургасСъбития в обекта:За Туризма

...
Флора БургасПриморски парк0 коментара за Флора БургасСъбития в обекта:За Туризма
Коментари Харесай

Флората ще е домакин на изложението За туризма 2018

Флора БургасПриморски парк

0 коментара за Флора Бургас Събития в обекта:За Туризма 201810:00/16.03.2018Виж всички 7 събития в Флора БургасЗа четвърта поредна година  ревюто и бизнес конгрес За туризма 2018 ще посрещне представители на сектора от района и страната  на 16 и 17 март  в  Експозиционен център Флора.

Целта на ревюто е да спомага на хотелиерите, ресторантьорите и притежателите на разнообразни заведения в курортите да оферират качествени артикули и услуги на своите клиенти. По този метод те ще могат да отговорят на потребности на другите целеви групи, в това число и българските туристи, с цел да оставят трайни позитивни усещания и задоволство от осъществената отмора.

На ревюто ще бъдат показани артикули и услуги, подобаващи за туристическия бизнес като:

-  Висококачествени и вкусни  зеленчукови и плодови консерви, които  са намерили пазар във всички елементи на света.

-  Висококачествени млечни артикули, създадени от 100% свежо мляко от сърцето на Добруджа.

-  Качествени питиета - кафе и чай със непокътнат и богат  мирис, както и кафе машини и професионално съоръжение и сервиз, натурални сокове.

Почистваща техника, препарати и консумативи,  нужни във всеки туристически обект:

-   Апарати за омекотяване на водата и качествени солни таблетки, които да подсигуряват надеждната му работа против вредите, които нанася варовиковата ерозия върху  бойлери, радиатори, перални и съдомиялни машини.

-  Богата гама от нови екопродукти и консумативи - сертифицирани и напълно направени от био разградими артикули за хигиената, дезинфекцията и  кейтъринга за експертите от ХоРеКа бранша.

-  Изделия за еднократна приложимост, разнообразни типове опаковки и пластмасови транспортни опаковки.

-  Хотелско обзавеждане, кухненско и ресторантско съоръжение.

-   Уникални, икономични и високоефективни машини за разчистване на хотели, кухни, заведения,  огромни зали, административни здания и други обекти.

- Последни модели хотелски кревати и матраци, съчетаващи красивия дизайн с високо качество и функционалност.

- Алуминиеви парапети, сгъваеми стъклени системи, железни структури и стъклени навеси и козирки, профили и аксесоари с най-високо качество, съобразено със настоящите европейски стандарти.

- Професионалното кухненско съоръжение за хотели, заведения за хранене, заведения за публично хранене и туристически обекти, като се предлага и планиране, сложна доставка и монтаж

В семинарната стратегия ще се показват положителните практики и налични решения за внедряване и ръководство на програмен продукт в хотели и заведения за хранене, показани от Microinvest. Община Бургас  и Оперативна програма " Туризъм " ще се включат в Бизнес форума със свои специалисти за представянето на нови туристически обекти и коментар по настоящи въпроси за развиването на туризма в района.

Всички представители на туристическия отрасъл могат да включат в календара си посещаване на ревюто За туризма 2018, с цел да бъдат в крайник с трендовете и новостите в неговото развиване и с цел да обезпечат триумф в своя бизнес.

Организатор на проявата е Експо Тим ООД в партньорство с Община Бургас и Експозиционен център Флора и поддръжката на браншови организации от сферата на туризма.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР