Флора БургасПриморски парк0 коментара за Флора БургасСъбития в обекта:101 Beer

...
Флора БургасПриморски парк0 коментара за Флора БургасСъбития в обекта:101 Beer
Коментари Харесай

Заповядайте на Първия международен фестивал на бирата

Флора БургасПриморски парк

0 коментара за Флора Бургас Събития в обекта:101 Beer Fest16:00/19.07.2018Виж всички 7 събития в Флора БургасЛятото пристигна, слънцето пече...бирата тече!

Австралия, Индия, Съединени американски щати, Япония, Белгия, Германия, Швеция, Полша, Чехия, Англия, Шотландия, Испания, Мексико, Ирландия, България и други Не, това не са участниците на международното по футбол, Това са страните на международното по бира в Бургас  на 101 BEER FEST във  Флора - от 19 до 21 юли.

Вносителите  и производителите на крафт бира обещаха  да показват 101 бири. Е, да но не! 12 крафт пивоварни и 13 вносители ще показват не 101, а над 250 типа бира от най – висок клас. И това, в случай че не е второ море, здраве му кажи! Освен с някои от марките, с които ви запознахме, се появиха бири с нетрадиционни и екзотични имена – " златен змей ", " гайда ", " по-полека ", " рисков сексапил ", " кобра " и тамплиерска- от белгийската пивоварна на рицарите,  бира отлежала в дъбови бъчви за уиски и 515 кг. котел с апаратура за " жива бира ", която може да опитате незабавно.

Единствения метод да разберете повече е като дойдете на място. Голяма част от бирите, които ще участват във Флората идват за първи път в България и единствено тук можете да се насладите на голямото им многообразие.

Не забравяйте за концерта на група " Обратен резултат " на 20 юли от 19.00 ч.

Пивко лято чака един от посетителите.  Голямата премия от 101 бири ще бъде изтеглена на 21 юли в 20.00 ч. Щастливецът ще я получи на момента и ще откри незабавно свои другари – и остарели и нови.

Има и други изненади, които предлага VIP билета, с който има обезпечено посещаване за трите дни на фестивала, 6 дегустационни талона, брандирана чаша и брандирана тишъртка.

Много от участниците са подготвили изненади с награди и потрес цени на щандовете си.

Е, няма подобен фест!

Работно време на " 101 Beer Fest " Бургас

19 юли              16.00 - 22.00  

20 и 21 юли      12.00 – 22.00

Повече информация тук.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР