Флиртуването понякога може да бъде сложна задача. Игрите, които всички

...
Флиртуването понякога може да бъде сложна задача. Игрите, които всички
Коментари Харесай

Женско помагало: Как да съблазните мъжа според зодията му

Флиртуването от време на време може да бъде комплицирана задача. Игрите, които всички играем преди да си признаем, че желаеме някой, могат да бъдат много изтощителни. Хубавото е, че и този път звездите могат да ни дадат малко преднина и да ни насочат коя е най-успешната любовна тактичност по отношение на всеки обособен представител на зодиака. Те разкриват по какъв начин е най-добре да подходим към дадения мъж и по какъв начин да завъртим главата му. Всичко, което би трябвало да знаете е коя зодия е въпросният господин.

Овен
Той желае да бъде ухажван и да получи самопризнание от вас. Обича комплиментите и желае да е сигурен, че е отговорен за усмивката на лицето ви.

Телец
Телецът желае да вижда против себе си същинска дама. Взаимното почитание е доста значимо за мъжете от тази зодия. Бъдете откровена и по-сдържана.

Близнаци
Той обича да бъде непрекъснато в придвижване и би трябвало да вървите с едно движение, в случай че желаете нещата да потръгнат. Тези мъже търсят авантюристичен дух.

Рак
Ракът е много свенлив и може да си мислете, че не се интересува от вас, само че не е по този начин. Трябва вие да поемете самодейността и да бъдете по-нападателни.

Лъв
Той е доминантен знак, само че надълбоко в себе си е сантиментална душа. Можете да го спечелите с благ жест, а за какво не и с сантиментална вечеря.

Дева
Той е същински перфекционист и търси жена, която няма минус в неговите очи. Бъдете търпеливи с него и се отдайте на тръпката от играта.

Везни
Той е същински сърцеразбивач и би трябвало да внимавате с него. Бъдете открити на 100% и кажете какво тъкмо търсите. Реши ли, той ще бъде ваш вечно.

Скорпион
Той е много ревностен и не разкрива мистерията към себе си до дъно. Сега е моментът да се вършиме на недостъпни и да го накарате да ви преследва.

Стрелец
Той е супер разговорлив и интелигентен, което значи, че ще разкрие всичките ви игри. Трябва да бъдете изцяло себе си пред него и той ще ви оцени.

Козирог
Козирогът държи доста на фамилията си и на положителните маниери. Трябва да покажете своята грижовна и любяща страна, с цел да го спечелите.

Водолей
Той не обича да преследва дамите. Труден е за схващане и ще ви е нужно много самообладание. Жената до него би трябвало да е потвърдила своите качества.

Риби
Той желае жена, която да има вяра в него и да знае по какъв начин да го поддържа. Важно е да показвате страстите си и да не криете това, което чувствате.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР