Флиртът може да бъде истинско минно поле, ако не знаете

...
Флиртът може да бъде истинско минно поле, ако не знаете
Коментари Харесай

Дами, ето как да флиртувате като богини

Флиртът може да бъде същинско минно поле, в случай че не знаете какво и по какъв начин да извършите. Някои хора са родени флиртаджии, само че други се нуждаят от насоки, с цел да се оправят добре. Как да флиртувате по този начин, че да постигнете най-хубавия резултат? Вижте препоръките на експертите психолози.

Погледът е значим
Погледнете обекта на вашите усеща един път дълготрайно, след това плъзнете взор настрана. И по този начин – три пъти. Не залагайте на прекомерно нескончаем контакт с очите. Това е една от най-честите неточности, споделят експертите по интимни проблеми. И по този начин – по какъв начин да постъпите? Когато срещнете някой нов човек, очите ви би трябвало да извършат зигзагообразно придвижване – поглеждате към очите, по-късно отивате към носа. Ако сте с другари, би трябвало да гледате под равнището на очите, включвайки носа и устата. А хората, които да умеят да флиртуват на високо равнище, уголемяват периметъра, включвайки част от тялото. От време на време можете да хвърлите око към устата на събеседника си. Само понякога. Иначе можете да накарате индивида да се усеща неловко.

Бъдете дейни
Независимо дали ще произнесете някаква по-специална, насочваща, фраза или ще докоснете индивида, флиртът ви ще мине на по-високо равнище. Всичко би трябвало да бъде в действителност доста леко, тънко. И деликатно. Не бъдете прекомерно нападателни. „ Ако се пробвате да действате доста интензивно, можете да изплашите индивида. Едно леко, сякаш инцидентно допиране, или „ изтървана” фраза работят доста по-възбуждащо от директния маркетинг”, споделя професорът по логика на психиката Робърт Франкьор.

Преди да докоснете, тествайте дали ще ви одобряват
Дръзкото улавяне на ръката или рамото могат да бъдат признати за нахлуване в персоналното пространство. Неправомерно. Преди да пристъпите към сходни дейности, първо тествайте индивида против вас. Опитайте се да разберете косвено до каква степен има интерес. Ако е притеглен, сигурно ще реагира положително. Според Джуди Дютън, създател на книгата „ Как науката за секса може да ви направи по-добър ухажор “, удобната зона е на разстояние 45 см. Направете се на разсеяни и без да желаете се протегнете към индивида, разяснявайки, че в действителност желаете да вземете захарницата, да пандизите вратата или нещо сходно. Ако той се отдръпне внезапно, не прибързвайте със идващите си дейности.

Усмихвайте се
И по този начин – положителният флирт стартират с контакт с очите, а по-късно би трябвало да насочите вниманието на индивида към устата си. Усмихнете се благо, с цел да разбере, че има вашето утвърждение. Усмивката разкрива друга галактика. Тя ненапълно е и подсъзнателна полова покана. Когато се усмихвате, вие показвате, че сте в положително въодушевление, а отворената уста е тип пропуск към вашата непокътната територия. „ Усмивката би трябвало да бъде симетрична, не крива. Да демонстрира благополучие и наслаждение. Ако в това време усмивката премине в смях, до момента в който накланяте глава настрана, това към този момент е в действителност мощен флирт сигнал.”

Контактът би трябвало да е лек, съвсем неосезаем
Не си мислете, че индивидът против вас чака да го сграбчите по този начин, че да спрете дъха му. Дори да е вманиачен по вас, това не е първото нещо, което ще му хрумне. Според психолога доктор Денис Сугрю, ненужните докосвания могат да ви отдалечат от заветната цел. Най-вълнуващи са електрическите сигнали, които минават през тялото от леките, инцидентни докосвания. Кракът ви би трябвало леко да допира крайници на този, който се опитвайте да омаете. Не да се подпира в него.

Задавайте въпроси
Повечето хора обичат да дават препоръки, по тази причина не се опасявайте да питате. Това е метод да привлечете вниманието. Например, ще ходите на коафьор. Попитайте индивида против вас каква прическа, съгласно него, би ви стояла добре. Въпросът ви демонстрира освен, че държите на мнението му, само че и че се преценявате с неговите разбирания за жанр и външен тип.

Правете похвали
Споделете, че харесвате ризата или парфюма, че сте възхитени от обувките му… Всеки един комплимент, изработен в вярното време и по верния метод, демонстрира че изпитвате интерес. И то полов.

Накарайте го да ви изведе на открито
Опитайте се да вкарате в диалога изречения, които имат въздействието на „ познати команди”. Например, до момента в който коментирате тип кафе или известно място, можете да вметнете в диалога „ Можем да отидем да го забележим заедно” или „ Мини някой път да ме вземеш и ще го тестваме”. Т.нар. команди би трябвало да бъдат ясни и лесни за схващане. И не би трябвало да бъдат под формата на въпрос.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР